Krachten bundelen

Alles onder één dak.
Ons team is er voor jou!

Slider

Toonaangevend in Gelderland!

(en 11 andere provincies)

 

Contentiteit is een dynamisch, eigentijds bedrijf. Vanuit Ooij, gelegen aan de Waal en onder de rook van Nijmegen, werken we met een enthousiast team aan het succes van onze opdrachtgevers. Gedreven en met oog voor detail.

Iedereen in ons team heeft zijn of haar eigen expertise. Het is de combinatie van die expertises die Contentiteit zo bijzonder en krachtig maakt. Alles wat wij doen, is namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij ons komen al deze vakgebieden samen onder één dak, wat betere resultaten oplevert én lagere kosten voor onze klanten.

Benieuwd wat Contentiteit voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op of kom langs!

 


Ons Team

 

Sharon Knoester

Sharon Knoester

Grafisch Design & DTP

Het enthousiasme spat van Sharon af. Buk op tijd, anders raak je er misschien mee besmet! ~ Ze luistert. Ze kijkt. Dan neemt ze je wensen en ideeën, gooit ze in de blender die 'haar creatieve brein' heet en maakt er iets unieks van. Een logo, een magazine, een visitekaartje. Steeds weer verrassend en altijd prachtig...
Fleur Henkes

Fleur Henkes

Contentcreatie

Neem een boodschappenmandje. Gooi het vol met willekeurige boodschapjes. Ga ermee naar een chef-kok. Wat je ook in het mandje hebt gestopt; de kok weet er wel raad mee en maakt een overheerlijk gerecht. ~ Beter kunnen we de denk- en werkwijze van Fleur niet omschrijven. Neem een idee. Een concept. Een warrig verhaal, desnoods. Fleur gaat ermee aan de slag en tovert de fraaiste ontwerpen, presentaties en verhalen op tafel. Wonderlijk...
Enzo

Enzo

Allemansvriend

Zonder hem zijn wij nergens... ~ Niemand is zo enthousiast en blij om je te zien als Enzo. Hoe heftig en kort de nacht ook is geweest; zodra deze vrolijke snuit je heeft begroet, is je humeur gegarandeerd weer een stuk zonniger. Ieders beste vriend!
Nout Gons

Nout Gons

Video

Wat Nout doet, is écht niet normaal. Hij kijkt niet naar de wereld, zoals jij en ik. Achter die pupillen zitten scherpstelringen, zoom-objectieven en lichtgevoelige chips. Zoiets moet het zijn, want wat Nout vastlegt met zijn camera is van een andere planeet. Steven Spielberg, eat your heart out!
Linda Verweij

Linda Verweij

Fotografie

Ons zonnetje in huis. Nog nooit niet zien lachen. ~ Linda kijkt gewoon anders naar de wereld en de dingen om haar heen. Alsof ze de gehele dag door de zoeker van haar camera loopt te turen. In schijnbaar onzinnige, onopvallende zaken ziet zij de schoonheid. En die schoonheid legt ze vervolgens op indrukwekkende wijze vast op de gevoelige plaat. Het is werkelijk een kunst!
Erik van der Horst

Erik van der Horst

Eindbaas

Al zijn hele leven bezig met muziek, video, computers en taal. En wat doe je als je ècht niet kiezen kunt? Juist. Dan combineer je ze allemaal tot Contentiteit. ~ Inmiddels een veertiger, al gedraagt hij zich nog graag als 18-jarige. Ondernemer, muzikant en schrijver. Ja, kiezen is nog altijd moeilijk...

Contentiteit

Marialaan 2
6576 BJ Ooij
T: +31 (0)24 202 29 00

KvK: 01134528
IBAN: NL51 KNAB 0254 9401 10
E:

Joepie!

Een vraag, opmerking of suggestie?
We zijn er dol op!

Er is geen naam ingevuld
Dit veld is nog leeg
Oeps! Het e-mailadres ontbreekt Dit is geen geldig e-mailadres
Zonder bericht is het nix...